Decotechnieken

Schilderen kunnen we allemaal, maar sommige technieken blijven het exclusieve terrein van de vakschilder. Want vakmanschap is meesterschap, ook als het om verf gaat...
AQUA SENSA
Aqua Sensa, a water experience. Voortaan kunnen wanden en vloeren van badkamers, doucheruimtes en wellnessruimtes in een minimalistische design worden afgewerkt.
ICE
Uw muren een extra dimensie geven? Het kan! ICE, de revolutionaire decoratieve techniek van BOSS paints, schept een semitransparant diepte-effect.
lees verder
MAROC
Maroc is een decoratieve stuctechniek op basis van kalk en marmerpoeder. Het sobere, fluweelachtige effect is geïnspireerd door de eeuwenoude Marokkaanse paleizen en hun geraffineerde decoraties.
lees verder
ARCADE
Arcade begon als een toevalstreffer. De stalendienst van BOSS paints schilderde een nieuwe kleurencollectie in decoratieve strepen en ontdekten tot hun verbazing dat de techniek meer succes had dan de kleurencollectie zelf. Arcade was geboren en dankt zijn populariteit aan het subtiele karakter. Hier leest u hoe u zelf deze verftechniek toepast. Stap voor stap.
lees verder
BEAU
Meer en meer trachten we de natuur in huis te halen. We willen terug naar het pure, het authentieke, het artisanale. We willen natuurlijke elementen subtiel verwerkt zien in een modern interieur. De nieuwste decoratieve techniek van BOSS paints & Beau beantwoordt perfect aan deze eisen. Welkom in de wereld van Beau!
lees verder